Faceti cautari pe acest blog

sâmbătă, 13 octombrie 2012

Bijuterii Anna dello Russo pentru H&M

Este cunoscuta colaborarea H&M cu designeri celebri , dar este pentru prima oara cand retailerul suedez alege un director de fashion . Anna dello Russo este editor al revistei Vogue Japonia .
Anna dello Russo : " Cu aceste piese toata lumea se poate distra , transformand o zi obisnuita intr-o zi fantastica  " . Este o colectie de accesorii ce cuprinde bijuterii , ochelari de soare , pantofi si genti .
O colectie , editie limitata , plina de culoare , extravaganta si opulenta .
 Directorul de creatie H&M , Margareta van den Bosch : " Clientii nostri o vor considera extrem de atractiva si extravaganta , cu o tenta vintage pretioasa . In mare parte accesoriile sunt aurii si cu adevarat spectaculoase : aceste piese vor da o noua alura garderobei tuturor . Important este ca , inca o data , demonstram ca va puteti bucura din plin de lux la preturi accesibile ."


Anna dello Rusoo "Accesoriile sunt vitale . Nu numai ca va permit sa va jucati cu moda asa cum va place, oferind tinutelor voastre o nota personala, ci ele sunt totodata un instrument esential pentru reinventarea pieselor din garderoba voastra: adaugati un colier, o bratara si o pereche de cercei, purtati o geanta plic, completati cu o palarie si iata cum veti obtine o noua tinuta."


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Promovat de Red-Web ClickLink.ro Site-uri de Arta si Cultura SEO Romania top-portal - Director Linkuri
Blog Land director web