Faceti cautari pe acest blog

marți, 28 mai 2013

Bijuterii Festivalul de film Cannes 2013

Tocmai s-a incheiat cea de-a 66 -a editie a Festivalului de film de la Cannes ( 15-26 mai ) . Ca in fiecare an , pe langa filmele care au fost discutate in festival , un punct de interes il  reprezinta tinutele vedetelor . Va prezint o scurta selectie a bijuteriilor minunate care au aparut pe covorul rosu .


Sharon Stone a purtat bijuterii de Grisogono . Cercei montati in aur alb cu doua smaralde de 5.18 carate , 692 diamante albe - 22.66 carate si 451 smaralde - 6.10 carate . Acestia au fost completati de un colier opulent cu 6 margele de diamant alb (3.71 carate) , 257 diamante Nizam (159.87 carate) , 12 diamante in forma de disc (1.65 carate) , 7 smaralde cu taietura cabochon (64.86 carate) ,331 smaralde ( 6.11 carate ) , 2188 diamante albe ( 43.82 carate ) .


Lana Del Rey , cantareata care apare pe coloana sonora a filmului Marele Gatsby  , a optat pentru cercei cu smaralde  Chopard .


Hilaria Baldwin (sotia lui Alec Baldwin) o admiratoare a brandului de Grisogono a purtat bijuterii din noua colectie Mistero .


Selita Ebanks intr-o rochie Gabriela Cadena ( un designer ecuoadorian ) accesorizata cu bijuterii Chopard .


Jessica Beil a purtat un colier Bulgari cu diamante si smaralde . Colierul in forma de sarpe este una dintre cele mai cunoscute creatii ale casei italiene , fiind lansat acum mai bine de 70 de ani .


Modelul Irina Shayk cu bijuterii de Grisogono : cercei cu diamante albe si briolete glbene , alaturi de un  inel cu diamant galben ( 45 carate ) 5 milioane $ inconjurat de noua diamante galbene si 407 smaralde .


Isla Fisher a asortat rochiei Oscar de la Renta un colier multicolor Bulgari Heritage .


O prezenta mereu fascinanta  Jane Fonda intr-o rochie Atelier Versace si un colier Chopard .


Cara Delevinge a ales bijuterii cu diamante  Chopard alaturi de o rochie Burberry , din dantela neagra .


Claire Julien , actrita din " The Bling Ring  " , a purtat o rochie roz pudrat semnata Emilio Pucci la care a accesorizat  cercei ( de Grisogono ) montati in aur roz cu 410 diamante albe .

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Promovat de Red-Web ClickLink.ro Site-uri de Arta si Cultura SEO Romania top-portal - Director Linkuri
Blog Land director web