Faceti cautari pe acest blog

joi, 2 mai 2013

Bijuterii Kate Middleton

Aparitiile ei sunt urmarite si comentate de milioane de femei din intreaga lume . Nu se fereste sa poarte de mai multe ori  aceasi piesa vestimentara , iar in materie de bijuterii are in colectia personala piese foarte scumpe cat si bijuterii valorand cateva zeci de dolari . Fara indoiala Kate Middleton este o sursa de inspiratie pentru multe femei . Probabil cele mai comentate bijuterii au cele purtate la nunta cu printul William .


Cerceii cu diamante au fost un cadou din partea parintilor ei  .  Creatie a bijutierului Robinson Pelham , au fost facuti special pentru a completa diadema vintage  semnata Cartier . Aceasta dateaza din 1936 , apartinand Reginei Elizabeth a II a .


Inelul de logodna a fost acelasi purtat de printesa Diana , cand s-a logodit cu printul Charles . Este realizat din aur alb 18 kt , are 14 diamante taiate rotund care incadreaza un safir oval albastru de 12 ct . Acest inel este unul dintre cele mai imitate modele .



Aceasta pereche de cercei este semnata de designerul  KiKi  McDonought . Pe site apare varianta cu citrin , Ducesa de Cambrige avand o pereche facuta pe comanda cu ametist verde , aur galben si diamante .




Kate este fan Kiki McDonought , cum de altfel era si printesa  Diana . La o aparitie la cursa de cai de la Epsom optand tot pentru bijuterii semnate de designerul din Chelsea , cercei din aur galben si citrin .



In timpul Jocurilor Olimpice Londra 2012 a optat pentru o bijuterie care incorporeaza simbolul celor cinci cercuri olimpice . Acest colier Cartier are cinci inele batute in diamante incadrate de lanturi din aur roz , alb si  galben . Valoarea acestuia este estimata la 78.000 dolari .



Aceasta pereche de cercei din aur galben face parte din colectia ducesei dinainte de a face parte din familia regala . 



Cercei placati cu aur de 24 kt si pietre semipretioase ( aqua calcedonie ) , designer Ashley Marshall . Acesta este un exemplu ca pentru Kate o bijuterie nu trebuie sa fie neaparat scumpa , aceasta pereche de cercei valoran in jur de 23 de lire sterline .



Inca o pereche de cercei semnata Kiki McDonought , din colectia " Classic " in valoare de 1200 lire sterline.

Articole similare:
Bijuetriile lui Elizabeth Taylor 













0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Promovat de Red-Web ClickLink.ro Site-uri de Arta si Cultura SEO Romania top-portal - Director Linkuri
Blog Land director web