Faceti cautari pe acest blog

joi, 26 septembrie 2013

Bijuterii premiile Emmy 2013

Premiile Emmy reprezinta cel mai important eveniment de premiere al serialelor americane. Pe 22 septembrie in Los Angeles a avut loc cea de-a 65-a editie. Va prezint o selectie a bijuteriilor care mi-au atras atentia.


Toate cele de mai jos se afla printre preferatele mele, dar cel mai mult mi-a placut colierul purtat de Maria Menounos. Aceasta a purtat un splendid colier cu smaralde Lorraine Schwartz care a completat rochia bleumarin Zac Posen. 




Sofia Vergara a avut o aparitie spectaculoasa intr-o rochie rosie Vera Wang, accesorizata cu bijuterii Lorraine Schwartz in valoare de 7 milioane dolari. Protagonista serialului "Modern Family" a purtat un set (inel si cercei) montat in platina cu rubine, safire si smaralde de 100 de carate si un inel cu smarald de 40 de carate.


Anna Gunn, castigatoarea "cea mai buna actrita in rol secundar", a pasit pe covorul rosu intr-o rochie Romona Keveza si cercei din opal Irene Neuwirth.


Jane Krakowski a mixat albastrul rochiei fara bretele Zac Posen cu cerceii turcoaz Wendy Yue.


Heidi Klum o optat pentru o rochie Roland Mouret la care a asortat bijuterii Lorraine Schwartz.


Purtand o superba rochie violet Romona Keveza, Carrie Underwood a ales bijuterii Johnathon Arndt, cu diamante totalizand 152 carate.

                                                                                                                                                       








0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Promovat de Red-Web ClickLink.ro Site-uri de Arta si Cultura SEO Romania top-portal - Director Linkuri
Blog Land director web